Alkoholna i bezalkoholna pića

Co Trink doo je trgovačka firma, pretežito veletrgovina alkoholnim i bezalkoholnim pićima, s razvijenom vlastitom distributivnom mrežom i dostavom do krajnjeg kupca.

Nudimo bogat program raznih pića: voda, sokova, piva, vina i žestokih alkoholnih pića kako domaćih tako i uvoznih brandova iz raznih dijelova svijeta.

Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s našim partnerima, domaćim proizvođačima, uvoznicima i zastupnicima raznih svjetskih brandova, čiji prodajni programi su zastupljeni u našoj ponudi.

Naši zaposlenici, distributeri i komercijalisti, opremljeni modernim voznim parkom odgovorit će svakom vašem zahtjevu i narudžbi u najkraćem mogućem roku.

alkoholno i bezalkoholno piće
Party Program

Party program

Iz naše ponude možemo izdvojiti i party ponudu, kako za poslovne tako i za privatne potrebe tj. za fizičke osobe. Možemo olakšati pripremu vašeg slavlja kako dostavom pića tako i logističkom potporom osiguravši vam točionike za pivo, hladionike ili pokretne hladnjače. Obratite nam se s povjerenjem!

frižideri za najam

Maloprodaja

Manji dio poslovanja Co Trinka-a je segment maloprodaje. Naime, poslujemo i u manjem, ali dobro opremljenom marketu (nastavak STR “TEA”) u vlastitom prostoru u Rakitnu. Mada nemamo namjeru u dogledno vrijeme dalje razvijati segment maloprodaje, ovaj dio ćemo svakako unaprijediti i sačuvati.

STR TEA Rakitno