Co Trink danas

Co Trink doo je privatna trgovačka tvrtka koju su 1994. godine osnovali partneri Miro Lončar, Ante Mihalj i Žarko Romić. Tvrtka je u 100% vlasništvu Žarka Romića od 1997. kada su dotadašnji partneri, koji su i danas povezani prijateljskim i obiteljskim vezama, sporazumno krenuli svatko svojim putem.

Co Trink je nastavak dvije manje obiteljske tvrtke: STR “TEA” (1991.) i PP “ZAMIT” (1992.) koje su ugašene jer je njihova djelatnost integrirana u poslovanje Co Trink-a, čime je i prestala potreba za njihovim postojanjem.

Djelatnost Co Trink-a je trgovina, distribucija i zastupanje. Sjedište društva je u obiteljskoj kući u Rakitnu, općina Posušje, gdje se nalazi i maloprodajni prostor, a veliki moderni prodajno-skladišni prostor, u vlasništvu, smješten je u Posušju.

Tvrtka trenutno zapošljava 20-ak djelatnika, a preko partnerskih tvrtki i vlastitog prodajno komercijalnog osoblja, odnosno ispostava u Bihaću, Banja Luci, Doboju, Bijeljini, Sarajevu i Vitezu tvrtka sustavno gradi svoju distributivnu mrežu i na taj način je prisutna na cijelom prostoru BiH.

Prvenstveno područje našeg interesa je distribucija kroz HoReCa kanal s ciljem širenja prodajnog asortimana, ali i mreže kupaca. Podižući kvalitetu usluga i uzajamno poštovanje s postojećim i novim partnerima, nudimo im potpuniju uslugu i bolje poslovne uvjete.