U potrazi za izvrsnošću

Co Trink je zastupnik talijanske firme Procaffé SpA te ekskluzivni distributer njihovog vodećeg branda Bristot, jednog od najpopularnijih brandova talijanske espresso kave, na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Uspjeh i rasprostranjenost korištenja kave Bristot, u našoj zemlji kao i u ostatku svijeta (izvoz u više od 60 zemalja), može se pripisati potrazi za najboljim porijeklom vrhunskih sirovina i primjenom inovativnih tehnologija za prženje i pakiranje istih.

Espresso Bristot je rezultat pažljivog odabira najboljih sorti kave iz Južne Amerike i središnje Azije, mudra kombinacija za dobivanje karakteristično intenzivnog mirisa, baršunaste teksture i punog okusa po kojem je talijanski espresso poznat u cijelom svijetu.

Co Trink nudi bogat asortiman, nekoliko mješavina različitih sorti prženih zrna kave za barove i ostale profesionalne ugostiteljske objekte kao i patrone/kapsule za male cafe aparate za jednostavnu pripremu espressa kod kuće ili u uredu. Ponuda Co Trinka uključuje besplatno iznajmljivanje aparata, servis i dostavu na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine, bez dodatnih troškova za kupca.

Akademija Bristot

Akademija Bristot je učilište na kojem tvrtka Procaffé SpA održava zanimljive i zabavne tečajeve za klijente i partnere s ciljem da ih nauči kako napraviti izvrstan espresso, cappuccino te razne koktele na bazi espressa, pružajući im detaljne informacije o opremi i tehnikama. Osmišljena je za promicanje kreativnosti i originalne prezentacije espresso kulture, što njihove umjetnike odvaja od konkurencije. Organizira i predavanja o komunikacijskim tehnikama kojima je cilj da se potrošači, kada odu u bar na kavu, osjećaju savršeno kao kod kuće. Na Akademiji Bristot osoblje i vlasnici barova mogu naučiti kako svoje goste učiniti zadovoljnim, kako unaprijediti poslovanje, a time i povećati vlastiti profit.