Ekskluzivne mješavine Bristot

Speciale

Svojim intenzivnim, kremastim, punim okusom ova je mješavina ugodna ravnoteža brazilske arabice Cerrado i najboljih robusta vrsta s visokih ravnica Srednje Amerike i, u malim količinama, odabrane prvorazredne indijske robuste. Rezultat je espresso s notama citrusa, čokoladnog i okusa prženog kruha.

Buongusto

Zrna arabice i odabrane robusta vrste karakteriziraju ovu mješavina koja ima posebno bogatu osnovu i složenu, intenzivnu aromu.

Decaffeinato

Majstorska smjesa arabice bez kofeina i robusta zrna za espresso s bogatom aromom i intenzivnim okusom, idealna u bilo koje doba dana.

Bristot exclusive blends

Luksuzni raspon Bristot

Tiziano 1919 Bristot

Tiziano 1919

Izvrsnost kave potječe iz biljke. Na kvalitetu i biološki sastav zelenih zrna utječu mnogi čimbenici: visina, klima, plodnost tla, metode obrade uzgoja i branje. Kao rezultat toga odabrana su najbolja moguća zrna iz svakog podrijetla što je pružilo mogućnost stvaranja prestižne mješavine koju je prvi put kreirao veliki Domenico Bristot.

Tiziano 1919 Domenico Bristot Riserva ekskluzivna kava bez premca i ograničene proizvodnje, dio svoje izvrsnosti duguje i inovativnoj metodi pakiranja. Čim je smjesa pečena, odmah se u zaštićenoj atmosferi pakira u limenku od 2kg. Taj proces, u mjesecima sazrijevanja, omogućava čuvanje i intenziviranje arome, ulja postaju bogatija mirisom i aromom što se kasnije pronalazi i u šalici espressa. Rezultat je iznenađujuće bogat i uravnotežen espresso punog tijela i izvrsne kiselosti s tragovima tamnog kakaa i citrusa.

Tiziano

Mješavina fine kvalitete brazilske i srednjoameričke Grand Cru arabica kave obogaćena malom količinom, te puninom okusa i arome indijske robusta kave. Savršena ravnoteža snage, mirisa i kiselosti.

Sublime

Slatka i nježna mješavina karipske i srednjoameričke arabice, uključujući i vrhunske kvalitete s brazilskih planina. Intenzivna i uravnotežena aroma obilježena tamnim notama kakaa s pikantnim nijansama i čokoladnim okusom.

Rainforest

Mješavina brazilske i srednjoameričke arabice, uzgojenih na farmama Rainforest Alliance Certified™, nudi bogat talijanski espresso s aromom svježeg cvijeća i citrusa, dobrog tijela, obogaćen notama vanilije i čokoladnim okusom.

Bristot Luxury Blends
Bristot Bio100%

Bio – organska kava

Mješavina koja odgovara onima koji žele usvojiti zdraviji i prirodniji način života. Organska potvrda Bristot Bio jamči da se kava koja se koristi uzgaja bez umjetnih gnojiva i kemijskih insekticida čime se sprječava onečišćenje tla, vode i zraka. Prednosti ove uzgojne metode odražavaju se i u izvanrednom organoleptičkom profilu proizvoda koji se prirodno razvija kao u prošlosti, u sjeni bujnih šuma koje stvaraju idealno stanište za biljke i divlje životinje, što je bitno za održavanje ekosustava u životu na prirodan način.

To je jedinstvena i čista organska kava, pečena i hlađena na svježem, čistom zraku Dolomita, UNESCO-ve svjetske baštine i regije s netaknutom i zaštićenom okolinom, na rubu Nacionalnog parka. Ova je imovina jedinstvena za Caffè Bristot, koji je osnovan 1919. godine na samom podnožju Dolomita Bellunesi.

Single Origin

Ekskluzivno putovanje, doživljaj visoko senzorskog okusa: jedinstveno porijeklo čiste arabice su faze emocionalnog putovanja koje dovode do igre kontrasta i sličnosti kao susreta između različitih kultura.

Izbor Single Origin arabice koja će se kušati u njenoj čistoći za tumačenje i cijenjenje nevjerojatnih nijansi okusa i aroma koje različita podneblja mogu dati kavi.

Bristot Grand Cru
Astoria Coffee Machine

Aparati za kavu besplatno na korištenje

Našim klijentima nudimo, uz uvjet potrošnje espresso Bristot kave, na besplatno korištenje profesionalne aparate za kavu visoke kvalitete, tehnološki naprednog, svestranog i elegantnog dizajna. U našoj ponudi prevladavaju aparati vodećeg svjetskog proizvođača La Cimbali, a zastupljeni su i drugi vrhunski proizvođači poput Marzocco, CMA, Astoria Rapallo. Izbor iz ove ponude, uz vrhunske mlinove Fiorenzato, sigurni smo, može zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe naših klijenata.